foradia ivace

SOLC rep 1.160 € recaptats pels alumnes de Sant Vicent de Paül

• Al llarg del curs, han realitzat diverses activitats per tal de recaptar diners per a 'Associació Comarcal 'Ajuda en el Tractament del Càncer • Amb aquest projecte, els alumnes s'han adonat de la importància de participar activament en la nostra societat


SOLC rep una donació de 1.160 € per part d’un grup d’alumnes del col·legi Sant Vicent de Paül. Aquesta entrega forma part de la iniciativa “Deja tu huella”, que ha consistit a recaptar 10 € per cada km que els alumnes recorreran en el “Camino de Santiago” durant el mes de juny.

Al llarg del curs, han realitzat diverses activitats per tal de recaptar diners per a ‘Associació Comarcal ‘Ajuda en el Tractament del Càncer: van arreplegar estrenes solidàries, han venut polseres, han fet diverses rifes i han sol·licitat la col·laboració de les empreses i comerços d’Alcoi.

Amb aquest projecte, els alumnes s’han adonat de la importància de participar activament en la nostra societat, i de com una iniciativa portada a terme per ells ha tingut una resposta positiva.

Des de SOLC, per la seua part, es mostren agraïts al col·legi i als alumnes i manifesten que “amb aquests tipus de projectes ens adonem que tots podem aportar el nostre granet de sorra a aquesta societat. Ja que en major o menor grau podem contribuir i deixar una ressenya que quedarà marcada per sempre”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *