foradia ivace

Alumnes de batxillerat fan propostes per millorar Alcoi

• Es duran endavant tallers en tots els centres escolars de la ciutat amb alumnes de batxillerat • "Aquest any volem arribar a més gent, especialment als joves".

pressupostos-batxiller

En el marc dels Pressupostos Participatius, durant d’aquest any, es duran endavant tallers en tots els centres escolars de la ciutat amb alumnes de batxillerat: Pare Vitòria, Cotes Baixes, Andreu Sempere, la Salle i Sant Roc. Ahir es va fer el primer taller al col·legi La Salle, on es van arreplegar un total de 350 propostes.

La regidora de Democràcia Participativa, María Baca explica que “aquest any volem arribar a més gent, especialment als joves, també busquem que es facen propostes globals per invertir en la ciutat”.

El sistema utilitzat als tallers consisteix en anotar per grups els aspectes positius, els negatius, i les noves propostes sobre els principals temes de la ciutat: Medi Ambient/mobiliari urbà; Educació, Joventut i Esport; Cultura i Festes; Mobilitat i accessibilitat; Turisme; Innovació i noves tecnologies; Futur Socioeconòmic; i Benestar Social i Igualtat.

La pròxima sessió oberta al públic serà el dilluns 10 d’octubre, també a l’Àgora. Les propostes també es poden recollir per internet (alcoiparticipa@alcoi.org.) i en urnes ubicades a diferents espais de la ciutat. A  més durant la fira del 9 d’octubre hi haurà una urna per a fer propostes a la Glorieta, en la taula de les AAVV.

Una vegada estiguen totes les propostes presentades els tècnics municipals faran la valoració de viabilitat tècnica i econòmica i es passarà a la votació final.

Font: Redacció./


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *