Foradia subscriutegrat

Gaizka Porras i Adrián Sanchis classificats per al campionat de Judo d’Espanya

• Adrián i Gaizka, després de guanyar tots els seus combats, van pujar a l’escaló més alt del pòdium • Iker Gomez va guanyar dos dels seus combats

Dissabte 4 de Març va ser la tercera jornada dels campionat interprovincials cadet dels jocs esportius de la Comunitat Valenciana en la ciutat de Castelló de la plana. El Judo Club Alcoi es va desplaçar amb tres judokes alcoians, Gaizka Porras, Iker Gomez i Adrián Sanchis.

Adrián i Gaizka, després de guanyar tots els seus combats, van pujar a l’escaló més alt del pòdium, en les categories de menys de 90 kg i de menys 55 kg respectivament. Amb aquest resultat els dos obtenen la classificació per al campionat d’Espanya que es celebrarà a principis de maig en València.

Iker Gomez va guanyar dos dels seus combats, i va perdre dos. El seu balanç és de progrés, es queda a la quinta posició molt prop del bronze.

Amb aquest resultat s’obté el primer i més important objectiu de la temporada, que és la classificació per al campionat d’Espanya. I ara fins a principis de maig buscaran acudir en el millor estat de forma possible per a fer un bon paper en el campionat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *