foradia

Els estudiants d’Alcoi en contra de la llei WERT

• I és que la nova llei d’educació, la LOMQE, encara no ha concretat • La LOMQE, també coneguda com la llei WERT, va ser rebutjada en el moment de la seua aprovació • També hi ha convocada una vaga general d’estudiants per al dia 26 d’aquest mes

Els estudiants de batxillerat han manifestat el seu malestar contra la nova llei educativa a la plaça d’Espanya d’Alcoi. “No volem incerteses” deia una de les seues pancartes. I és que la nova llei d’educació, la LOMQE, encara no ha concretat els continguts ni les característiques de la prova final del batxiller, les noves revàlides, fet que ompli d’incerteça als centres educatius, als professors i als alumnes.

També han enviat missatges en contra de les revàlides. El motiu: la no aprovació d’aquests tipus d’exàmens, que possiblement siguen gestionats per empreses privades, suposadament significarà la invalidació del batxillerat.

A més, la LOMQE, també coneguda com la llei WERT, va ser rebutjada en el moment de la seua aprovació al Congrés per la quasi totalitat de la comunitat educativa pel fet de discriminar assignatures bàsiques per al foment del pensament crític, com és la filosofia. Per aquesta raó, els estudiants d’Alcoi també han exhibit pancartes amb aquests missatges: “Franco ha Werto” i “el major temor d’un govern corrupte és un poble culte”.

Per la seua banda, l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés, també ha subscrit l’acte amb unes paraules i la seua presència junt el regidor Manolo Gomicia, acompanyats pels regidors Cristian Santiago i Naira Davo de Guanyar Alcoi.

També hi ha convocada una vaga general d’estudiants per al dia 26 d’aquest mes.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *