foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent cedeix un local a ADIEM

• Caixa Ontinyent cedeix un nou local a ADIEM (Associació per a la Defensa i Integració del Malalt Mental) • En 2015, més de 250.000 persones es van beneficiar de l'obra social de Caixa Ontinyent

cris-ontinyent

Caixa Ontinyent cedeix un nou local a ADIEM (Associació per a la Defensa i Integració del Malalt Mental). El local s’ha posat en funcionament hui, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental.

Aquest nou espai permetrà a ADIEM realitzar activitats addicionals a les quals desenvolupa actualment a través del CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social).

Les actuacions del centre beneficien actualment a més de 400 persones, i compta amb un equip de treball de 12 professionals que desenvolupen activitats com a avaluació psicològica, d’integració comunitària, integració laboral i voluntariat, així com programes de rehabilitació cognitiva, psicomotricitat i intervenció familiar, entre d’altres.

Caixa Ontinyent, amb este tipus d’actuacions, i a través de la seua obra social, cobreix un dels seus objectius fundacionals que és contribuir a la millora de la qualitat de vida en el seu àmbit d’actuació.

En 2015, més de 250.000 persones es van beneficiar directament de l’obra social realitzada per Caixa Ontinyent, constituïda bàsicament pels serveis que es presten en els seus 25 centres implantats en 13 localitats.

Pel que fa a Ontinyent, ha sigut pioner en l’atenció, rehabilitació i integració de les persones amb problemes de salut mental, impulsades per la col·laboració entre ADIEM, l’Ajuntament d’Ontinyent, Generalitat Valenciana i l’Obra Social de Caixa Ontinyent, que en 1998 van posar en funcionament el primer CRIS de la Comunitat Valenciana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *