foradia subscriutegrat

Exposició de fotografia del 11é concurs Fonèvol

per Fonévol

premis_fonevolDes de Fonèvol volem convidar-vos a visitar l’exposició de fotografies del nostre concurs ja que la qualitat de les imatges ha augmentat molt en els últims anys.

A més, els títols fan que s’aprecien les obres d’una manera diferent, inviten a fer una segona lectura del que es veu.

Enguany hem vist que als premis sols hi ha fotografies de dones de ple dret, a més, de les 39 obres presentades 26 són de dones de ple dret, però hi ha molt més. Les imatges ens presenten dones plorant i rient, disparant o portant a Sant Jordi, bevent i dormint, participant en la Diana o l’Esquadra, donant el biberó, ballant, saludant, traient la llengua…

Quan mirem les fotografies veiem gent gaudint de les festes, s’aprecia normalitat, clar, però no ho destacaríem si les protagonistes no foren dones. La major part de les imatges són dels “Vascos”, els Marrakesch, els Chanos i els Realistes, el fet que no estiguen representades totes les filaes ens pot convidar a reflexionar.

Finalment volem tornar a donar les gràcies als participants i anunciar que estem preparant el nostre calendari amb algunes de les fotografies del concurs.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *