Foradia ajualcoitel

Alicia: “el que tu aprens no es pot mesurar en un examen”

Volem escoltar a la gent, la seua experiència en la vida, la seua visió sobre els sectors en els quals desenvolupa la seua activitat, les seues crítiques, les seues propostes de millora. Conéixer la gent d’Alcoi és conéixer la ciutat.

Alcoi és la seua gent. Per això, per conéixer com viu, com sent i com mira la gent de la nostra ciutat, eixim al carrer a parlar amb els nostres veïns i veïnes. Volem escoltar a la gent, la seua experiència en la vida, la seua visió sobre els sectors en els quals desenvolupa la seua activitat, les seues crítiques, les seues propostes de millora. Conéixer la gent d’Alcoi és conéixer la ciutat.

alicia-el-poble-es-savi

És el primer any que Alicia estudia al Pare Vitòria, està realitzant segon de batxiller, “la veritat és que m’encanta, i els professors que tinc m’agraden tots”. La seua idea és continuar estudiant, o bé relacions internacionals, i si no li dóna la nota, màrqueting. La seua motivació respecte a estudiar relacions internacionals naix del fet que li “agrada molt comparar diferents cultures i diferents projectes polítics”.

la veritat és que m’encanta, i els professors que tinc m’agraden tots”.

Tal com Alicia ens conta, els estudiants de segon de batxillerat, i també els professors, viuen en una incertesa important: que encara no es coneix la naturalesa de la prova final: “des del primer dia que va començar el curs ens van dir que no se sap el que passarà i fins a gener o febrer no es sabrà quina prova final hem de fer i què entrarà

En teoria el més probable és que implementen el sistema de revàlida, Alicia comenta al respecte: “al meu curs no l’afectarà si suspèn la revàlida, perquè ens donaran el títol de batxillerat igualment, però a mi em pareix fatal que no li donen el títol a la gent si la suspèn, perquè el que tu aprens no es pot mesurar en un examen”.

Font: Rodrigo Paños./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *