foradia subscriutegrat

Jornades d’ACIF per formació en la prevenció d’incendis

Organitzades a Alcoi les Jornades de formació amb Acif Marina Alta, Acif Salines, Acif La Vall d'Albaida, Voluntaris Mariola Verd i components de la Agrupació Local protecció Civil Alcoi.

acif

El passat dissabte 21 de juny es va realitzar l’última jornada de formació d’aquest any 2014 amb l’assistència de prop de 70 components dels grups ACIF de tota província d’Alacant, l’horari va estar repartit en dues sessions, a primera hora de la tarda a la urbanització del Baradello practiques en la formació teòrica. (Línies de defensa, extinció en Interfase, Atac directe, etc.) Tot seguit a les nostres instal·lacions  es va compartir un fugaç sopar i concloïa el dia realitzan la simulació d’intervenció en un incendi nocturn.

En aquesta ocasió vam compartir aquestes jornades amb Acif Marina Alta, Acif Salines, Acif La Vall d’Albaida, Voluntaris Mariola Verd i components de la Agrupació Local protecció Civil Alcoi. També destacar la col·laboració de les Brigades d’Emergència de la Generalitat així com dels seus Tècnics Provincials, destacant en aquesta ocasió les UBE de Font Roja i l’Orxa.

Esmentar també la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant que a més de comptar amb el seu total suport per a aquesta ocasió amb un  cotxe autobomba i  al seu conductor (Pau) segrestat durant tota la tarda. També és just esmentar a tots els que de manera anònima han col·laborat al fet que aquest projecte fos una realitat com són els diversos tècnics dels diferents departaments de l’Ajuntament d’Alcoi, Veïns del Baradello, policia local, etc… gràcies per tot ells.

Font: ACIF, Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *