foradia barnasants

Itziar i Almudena comenten la seua experiència com a estudiants

Volem escoltar a la gent, la seua experiència en la vida, la seua visió sobre els sectors en els quals desenvolupa la seua activitat, les seues crítiques, les seues propostes de millora. Conéixer la gent d’Alcoi és conéixer la ciutat.

Alcoi és la seua gent. Per això, per conéixer com viu, com sent i com mira la gent de la nostra ciutat, eixim al carrer a parlar amb els nostres veïns i veïnes. Volem escoltar a la gent, la seua experiència en la vida, la seua visió sobre els sectors en els quals desenvolupa la seua activitat, les seues crítiques, les seues propostes de millora. Conéixer la gent d’Alcoi és conéixer la ciutat.

itziar-i-almudena-elpobleessavi

Itziar i Almudena estan estudiant segon de batxiller a l’IES Pare Vitòria. Consideren que és un curs complicat, però com en tots els llocs, segons comenten, “ací ens preparen molt bé, comparat amb altres instituts té molt bons resultats, es preocupen molt per nosaltres“.

ací ens preparen molt bé, comparat amb altres instituts té molt bons resultats, es preocupen molt per nosaltres

Almudena pensa continuar estudiant, en concret vol fer Educació Física i Fisioteràpia. Des del seu punt de vista és un sector que té prou eixida, “més enllà del tema del fet que esté de moda tindre bona salut i estar en bona forma física. M’agradaria tindre alguna experiència fora, en Alemanya o algun país nòrdic però després voldria poder treballar ací a Alcoi”.

Itziar, per la seua banda, vol estudiar medicina, en concret cirurgia,el tema de la medicina em ve de família, la biologia i el tema del cos sempre m’ha agradat i a més tinc la sang gelada, em veig molt capaç. Jo sempre he contemplat la possibilitat d’anar-me’n fora del país”.

Ambdues estan preocupades pels seus estudis pel tema de la prova de fi de batxillerat (selectivitat o revàlida), perquè la llei educativa encara no està aclarida i no se sap encara quins seran els continguts ni el format de l’examen.

Font: Rodrigo Paños./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *