foradia subscriutegrat

Maria José i Maria Àngeles: “els polítics viuen en altre món”

Volem escoltar a la gent, la seua experiència en la vida, la seua visió sobre els sectors en els quals desenvolupa la seua activitat, les seues crítiques, les seues propostes de millora. Conéixer la gent d’Alcoi és conéixer la ciutat

Alcoi és la seua gent. Per això, per conéixer com viu, com sent i com mira la gent de la nostra ciutat, eixim al carrer a parlar amb els nostres veïns i veïnes. Volem escoltar a la gent, la seua experiència en la vida, la seua visió sobre els sectors en els quals desenvolupa la seua activitat, les seues crítiques, les seues propostes de millora. Conéixer la gent d’Alcoi és conéixer la ciutat.

maria-jose-i-maria-angeles-el-poble-es-savi

perquè que els mitjans d’informació no sempre diuen la veritat. I el que ens arriba a la gent és por

Des del punt de vista de Mª José i Mª Ángeles la situació actual general és preocupantperquè no tenim govern des de fa quasi un any i no acaben d’aclarir-se”. Segons Maria Àngeles la solució exigeix que la gent s’unisca: “la unió fa la força, com no ens unim la gent per a tirar als que n’hi ha i fer un canvi, tenim el que tenim”. Hi ha molta incertesa política per un costat “perquè no saps de qui fiar-te” i per l’altre, que complica més la cosa, “perquè que els mitjans d’informació no sempre diuen la veritat. I el que ens arriba a la gent és por“.

Però el més preocupant és la situació del món laboral:tanta gent jove sense poder treballar i gent que treballa que ja és major que s’hauria de jubilar. Per on ho mires, ho estan fent mal”. Per això, ambdues coincideixen en el fet que cal aplicar mesures d’urgència per solucionar aquest problema social.

els polítics viuen en altre món, no ixen de l’Ajuntament i estan desconnectats de la gent”.

Des del seu punt de vista, “els sindicats no es manegen, que abans sí que ho feien: ara tenen el seu jornaler i estan llegint el periòdic”. I per altra banda, “els polítics viuen en altre món, no ixen de l’Ajuntament i estan desconnectats de la gent”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *