lasarga itealcoi

Abundant expectació al campionat de Katas, Kumite i Kebundo d’Alcoi

• Més de 1.000 persones es van desplaçar a la nostra ciutat des de la Comunitat Valenciana. • Van participar un total de 450 esportistes

karate-2a

Aquest cap de setmana s’ha jugat la primera jornada de Jocs Esportius d’equip, en les modalitats de futbol Sala, Futbol -8 i basquet. També va tindre lloc la primera jornada en la modalitat d’orientació que es va fer al parc de la zona Nord el dissabte de vesprada i el XIII Open Ciutat d’Alcoi de Katas i Kumite i el IV Campionat Interautonòmic de Kenbudo en la modalitat de Karate, organitzat per el C D Karate Garyu d’Alcoi.

Al Pavello A del Poliesportiu Fco. Laporta es va desenvolupar el XIII Open Ciutat d’Alcoi de Katas i Kumite i el IV Campionat Interautonòmic de Kenbudo en la modalitat de Karate, organitzat per el CD Karate Garyu d’Alcoi. Més de 1.000 persones es van desplaçar a la nostra ciutat des de la Comunitat Valenciana. Van participar un total de 450 esportistes, 255 en Katas, 127 en Kumite i 68 en Kenbudo, de 18 clubs vinguts de ciutats com Alcant, Xixona, Elx, Santa Pola, Sant Joan i Sant Vicent, entre d’altres. Dels 13 àrbitres, un tenia categoria internacional, dos nacional i la resta provincial.

Un total de 13 participants eren del Karate Garyu Alcoy, destacant els següents resultats:

Sub- Alevín: Pepe Bernabeu Llinares (2n lloc).

Infantil: Daniel Llorca Flores (3r lloc) i Arnau Muñoz Palasi (3r lloc).

Juvenil: Mireia Pérez Fullana (2n lloc) i Andrea Hernández Catalá (3r lloc).

 

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *