foradia subscriutegrat

Èxit del Matí de Contes a Banyeres

• La ruta de contacontes de la Coordinadora pel Valencià (Escola Valenciana) i la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat va arribar a Banyeres de Mariola

banyeres-contacontes

Més de 200 persones, entre grans i xiquets, van assistir a una nova edició de contacontes al carrer. En esta ocasió, van gaudir de les històries dels escriptors Jordi Raül Verdú, qui explicà “La tia Misèria” i “Dentilleta“, i de Francesc Gisbert, amb “L’estrella d’or”. Tres rondalles populars de l’imaginari dels valencians.

Per la seua banda, el grup Anbelú, format per Andreu Bernabeu, Bea Bravo, Lourdes Jiménez i Nerea Palmer, dramatitzaren els contes “El panader i la princesa” i “L’arbre dels somnis”. Josep Sempere, mestre i alcalde de Banyeres, també va col·laborar explicant una rondalla del poble, ambientada al llavador, variant de “I queixalets també”.

banyeres-contacontes2

Les rutes de contacontes s’integren en el projecte Viatjant i llegint de divulgació del patrimoni oral valencià, coordinat per l’escriptor Francesc Gisbert. Les pròximes cites seran dissabte 19 de novembre, a Cocentaina, 11:30, Pla de de la Font, i diumenge 27 de novembre a Monòver, 11:30, Torre del rellotge.

 

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *