foradia pressupostparticipatiualcoi

Concert de celebració del 30 aniversari de la Coordinadora pel Valencià, 29 d’abril

• Un concert amb dues parelles d’artistes d’arrel mediterrània com a protagonistes: per una banda Maria Arnal i Marcel Bagés, i per l'altra Mireia Vives i Borja Penalba • Tindrà lloc el 29 d’abril al Teatre Calderón d’Alcoi.


Enguany és el 30 aniversari de la Coordinadora pel Valencià de L’Alcoià i El Comtat. El seu primer acte de celebració és un concert commemoratiu que tindrà lloc el 29 d’abril al Teatre Calderón d’Alcoi.

Un concert doble, amb els nous projectes de dues parelles d’artistes d’arrel mediterrània com a protagonistes. Dues hores i mitja de bona música, tradició, modernitat, essència clàssica i contemporània, joventut i maduresa.

Autèntica revelació del 2017, Maria Arnal i Marcel Bagés publiquen el seu àlbum de debut, “45 cerebros y 1 corazón” (Fina Estampa, 2017). Mireia Vives i Borja Penalba: dues vides, dues visions del món, dues motxilles plenes de cançons i actuacions dels estils més diversos durant els últims vint anys. Dos artistes que ara presenten Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017), el seu segon LP en conjunt.

L’acte estarà introduït per Amàlia Garrigós i per Francesc Gisbert, en representació de la Coordinadora pel Valencià. Les entrades es poden adquirir en www.ticketalcoi.com i també, amb rebaixa, per a socis, amb un correu a coordinacio@trobadesalcoiacomtat.cat.

Aquest serà el primer dels molts actes que la Coordinadora pel Valencià organitzarà durant el 2018 per a commemorar els seus 30 anys.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *