Foradia subscriutegrat

La Ruta de Contacontes arriba a Turballos i l’Alqueria d’Asnar

• El 17 de setembre de matí, la cita serà a Turballos • Per la vesprada, serà el torn del contacontes de l’Alqueria d’Asnar • Les rutes continuaran a la tardor a Alcoi (1 d’octubre), Cocentaina (15 d’octubre) i Banyeres (6 de novembre)

El 17 de setembre tindran lloc dues noves edicions de la ruta de contacontes. Organitzades per la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià-Comtat i Escola Valenciana de l’Alcoià Comtat.

ruta-contacontes-alqueriaDe matí, la cita serà a Turballos. A les 12 del matí, la ruta començarà a l’entrada del poble, al paratge conegut com la Mina (zona d’aparcaments), i continuarà per l’olivera mil·lenària, l’almàssera i la plaça de l’església. Els contacontes que participaran en aquesta edició seran l’actriu Rosanna Espinós, el grup d’animació Anbelú (format per Andreu Bernabeu, Beatriz Bravo i Lourdes Jiménez) i l’escriptor Francesc Gisbert.

Per la vesprada, serà el torn del contacontes de l’Alqueria d’Asnar, en què participaran Rosanna Espinós, Jordi Carbonell i Sílvia Colomer (la Bruixa Xocolata). L’acte començarà a les 19:30, a la plaça de Miquel Hernández, i continuarà per diversos escenaris de la localitat.

La Ruta de Contacontes és una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià, amb el suport de la Mancomunitat, que està organitzant rutes de narració oral als pobles de les nostres comarques, durant l’estiu i la tardor. S’inscriu en el projecte Viatjant i llegint, coordinat per Francesc Gisbert, per fomentar la recuperació de l’imaginari popular valencià i l’animació a la lectura.
Històries, rondalles i contes populars tornen a la vida als llavis d’alguns dels millors professionals de la narració oral i de reconeguts escriptors. L’activitat és gratuïta i per a tots els públics.

Després de l’èxit de les edicions de l’Orxa, Agres, Alfafara, Gaianes i Gorga, les rutes continuaran a la tardor a Alcoi (1 d’octubre), Cocentaina (15 d’octubre) i Banyeres (6 de novembre).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *