lasarga alcoimpuls

Nerea: “haurien de crear-se més places públiques”

• Eixim al carrer a parlar amb els nostres veïns i veïnes sobre l’actualitat general i de la nostra ciutat. • Nerea està formada professionalment en atenció a persones dependents i en animació sociocultural.

Considerem que és important conéixer les opinions de la gent del carrer. Conéixer quina és la seua experiència vital i la seua percepció de la nostra ciutat i de l’actualitat en els sectors en els quals desenvolupen la seua vida diària. Per aquest motiu, eixim al carrer a parlar amb els nostres veïns i veïnes sobre l’actualitat general i de la nostra ciutat.

nerea-el-poble-es-savi

l’animació sociocultural és molt important”

Nerea està formada professionalment en atenció a persones dependents i en animació sociocultural. En l’actualitat està buscant treball, encara que l’any proper vol continuar els seus estudis, en aquesta ocasió vinculats amb la carrera llengües de signes.

El sector d’animació sociocultural és molt important per a la societat perquè està vinculat a l’educació en l’àmbit de l’oci, un servei que pot aportar moltes millores personals i socials. No obstant això, des del punt de vista de Nerea, a la nostra ciutat està prou parat: “pots treballar en comunions, aniversaris i esdeveniments d’aquest tipus, però treballar en un centre està molt més complicat”.

En aquest sentit, les polítiques d’austeritat i retallades que s’han aplicat al nostre país durant els últims anys no han ajudat a estimular el sector, sinó tot el contrari.

ara mateix estan reduint jornades

Per estimular el sector, Nerea opina que “haurien de crear-se més places públiques, perquè l’animació sociocultural és molt important, per exemple, per a les residències de persones majors. I ara mateix estan reduint jornades”. Per a això s’haurien de destinar més pressupostos públics al sector i, a més, “fer algun tipus de campanya perquè la gent sàpiga la importància que té aquest sector en la societat”.

Font: Rodrigo Paños./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *