foradia subscriutegrat

La classe de 6é A del Miguel Hernández guanya el concurs d’Educació Viària d’Alcoi

• La classe de 6é A del col·legi Miguel Hernández ha guanyat el concurs de dibuix d'Educació Viària de l'Ajuntament d'Alcoi • La campanya d'educació viària arriba a 3.500 alumnes de tots els centres d'Alcoi

La classe de 6é A del col·legi Miguel Hernández ha guanyat el concurs de dibuix d’Educació Viària de l’Ajuntament d’Alcoi, el lema del dibuix vencedor és: “si respectes les normes de circulació, viuràs amb més emoció”. Tots els dibuixos presentats es poden veure exposats al vestíbul de l’Ajuntament.

Com a premi els alumnes faran una visita al Circuit Ricardo Tormo de Xest. I Aquest dibuix serà el cartell de la pròxima campanya.

La campanya d’educació viària arriba a 3.500 alumnes de tots els centres d’Alcoi. La iniciativa, a més d’ensenyar les normes de circulació i senyals, busca millorar la convivència ciutadana.

Els regidors de Seguretat, Raül Llopis i Educació, Alberto Belda, van realitzar el lliurament de premis acompanyats de l’intendent cap de la Policia Local, David Lerma i l’agent coordinador de la campanya d’Educació Viària, Ferran Mengual.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *