foradia barnasants

Aprovades les propostes de Guanyar Alcoi

• A proposta de Guanyar Alcoi es realitzaran unes Jornades d’Esport Extrem i Cultura Alternativa, es Commemorarà el Dia Internacional de Solidaritat amb Palestina i es realçarà la figura i l’obra de Fernando Cabrera pel 150 aniversari

Estem satisfets perquè totes les propostes que vam presentar Guanyar Alcoi van ser acceptades i creiem que d’aquesta manera podem contribuir a millorar el dia a dia de diferents col·lectius de la nostra ciutat”.

En el plenari del dilluns 31 d’octubre es van parlar les diferents propostes de Guanyar Alcoi, entre les propostes presentades: sol·licitar la derogació de les revàlides, realitzar unes Jornades d’esports extrems i cultura alternativa, Commemorar el Dia Internacional de Solidaritat amb Palestina, el proper 29 de novembre, i realçar la figura i l’obra de Fernando Cabrera pel 150 aniversari.

A més, és va aprovar la nostra iniciativa de sol·licitar la derogació de les revàlides.

Guanyar Alcoi fa un balanç molt positiu al haver-se aprovat les propostes vinculades a la cultura, l’esport i la educació poden contribuir a millorar la vida dels veïns i veïnes i de diferents col·lectius de la ciutat.

Per tant, és una bona notícia que Alcoi puga acollir, de caràcter solidari, unes Jornades d’Esports Extrems i Cultura Alternativa a la zona de Cervantes. Fomentar la solidaritat internacional a través d’un acte de reconeixement a Palestina. Reconeixer i coneixer la vida i obra de l’artista alcoià Fernando Cabrera pel seu 150 aniversari. I es sol·licite la derogació i retirada de les revàlides d’educació.

guanyar-propostes-copia

El regidor Cristian Santiago, que va defensar al plenari les propostes de Guanyar afirma que “estem satisfets perquè totes les propostes que vam presentar Guanyar Alcoi van ser acceptades i creiem que d’aquesta manera podem contribuir a millorar el dia a dia de diferents col·lectius de la nostra ciutat”.

 

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *