Foradia elgrat

2.000 ulleres alcoianes solidàries per a persones refugiades als camps del Líban

• Guanyar Alcoi ha sigut l’organització responsable de dur a terme aquesta campanya. • El regidor Cristian Santiago remarca que “estem molt satisfets amb la quantitat d’ulleres que hem rebut i ens demostra, una vegada més, que els veïns i veïnes d’Alcoi som gent molt solidària

2.000 ulleres alcoianes solidàries de vista i de sol per a les persones refugiades als camps del Líban. Guanyar Alcoi ha sigut l’organització responsable de dur a terme aquesta campanya, “un acte solidari necessari des de la llunyania per tal de construir un món més just i igualitari”.

Actualment el Líban compta amb aproximadament entre 1,2 i 1,5 milions de persones refugiades, es troba quasi al límit de les seues capacitats i amb una grandíssima necessitat d’ajuda internacional.

El regidor Cristian Santiago remarca que “estem molt satisfets amb la quantitat d’ulleres que hem rebut i ens demostra, una vegada més, que els veïns i veïnes d’Alcoi som gent molt solidària. De segur que les persones que se’n beneficien d’aquestes ulleres estaran molt agraïdes”.

Pròximament membres del departament de Salut Pública de la Universitat d’Alacant viatjaran al Líban per fer entrega d’aquest material i formar a persones en el camp de l’optometria i l’oftalmologia, per tal que hi haja una continuïtat en aquest projecte al Líban.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *