foradia subscriutegrat

‘Junts, reduir és actuar’ a la Font Roja Setmana Europea de la Prevenció de Residus

• 'Junts, reduir és actuar' el Parc Natural de la Font Roja celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus • Es realitzarà un taller d'objectes decoratius del Nadal amb material reciclat

cartell_recicla-el-nadalAmb el lema ‘Junts, reduir és actuar’ el Parc Natural de la Font Roja celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Una activitat gratuïta, dirigida a tots els públics, per tal de gaudir i conèixer els valors ambientals i patrimonials del Parc Natural de la Font Roja.

Per aquest motiu, el Parc Natural de la Font Roja t’oferix una xerrada per a fomentar el consum responsable i la reducció de residus, sobre el tipus de producte que adquirim en la nostra compra diària. Seguidament es realitzarà un taller d’objectes decoratius del Nadal amb material reciclat.

‘Junts, reduir és actuar’ xerrada i taller-manualitat a l’aula, dissabte 26 de novembre de 2016, de 10h a 12:30 h. al Centre de Visitants de la Font Roja. Activitat gratuïta per al públic en general, especialment famílies.Les places són limitades, informat i reserva en parque_fontroja@gva.es o 965 33 76 20. Organitzat pel Parc Natural de la Font Roja, col·laboren l’Ajuntament d’Alcoi, Universitat d’Alacant, CEMA Font Roja.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *