foradia subscriutegrat

El Mercat de Nadal a la Glorieta s’adapta a la situació sanitària

L’activitat comercial compta amb 26 parades que oferixen els seus productes amb un ambient nadalenc comptant amb productes locals i de proximitat, demostrant així l’èxit de la iniciativa en anteriors edicions

Un any més «El Mercat de Nadal» torna al parc de la Glorieta al centre històric d’Alcoi, en una proposta adaptada a la situació sanitària que estem vivint actualment.

L’epicentre del Nadal Alcoià gaudeix des del passat dia 5 de desembre fins avui de matí i de vesprada al parc de la Glorieta. Encara estàs a temps per a visitar el mercaet de Nadal que la regidoria de comerç de l’ajuntament d’Alcoi organitza.

Per aquest any, a banda dels comerç amb productes nadalencs, hi ha per als més xicotets passejades amb dromedari i burreta, a més de minigolf i tir amb arcs, tot, seguint sempre les recomanacions sanitàries per a aquest moment.

Amb un aforament controlat, l’entrada d’accés al Mercat és per la Plaça de Ramón i Cajal, i un sentit únic de circulació dins del recinte de la Glorieta, sempre amb l’ús de mascareta, distància mínima i gel hidroalcohòlic a la entrada i als llocs de venda, per garantir la seguretat en tot moment. La sortida és per l’accés del Carrer Sant Nicolau.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *