foradia pressupostparticipatiualcoi

Blanquer destaca iniciatives del Congrés revertint “les polítiques més nocives del PP”

• Consens majoritari al Congrés respecte la paralització del calendari de la LOMCE. • Aprovació d'una subcomissió per a lluitar contra la violència de gènere.

blanquer

L’alcoiana Patricia Blanquer, diputada socialista al Congrés dels Diputats, aplaudeix el consens majoritari al Congrés respecte la paralització del calendari de la LOMCE i l’aprovació d’una subcomissió per a lluitar contra la violència de gènere.

Respecte a la LOMCE:

Blanquer destaca el suport de tots els grups excepte el PP a la iniciativa del PSOE de paralitzar definitivament el calendari d’aplicació de la LOMCE i els efectes de les revàlides.

Hem aconseguit, amb la majoria de l’arc parlamentari, tramitar la Proposició de Llei sobre suspensió del calendari de la implantació de la Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la Millora de la Qualitat Educativa”, ha assenyalat Blanquer, que ha informat que “ara es tramitarà la creació d’una ponència en el si de la comissió d’educació i començarà el debat interessant i tan esperat per la comunitat educativa, per a corregir un calendari que ha sigut inassumible des dels seus orígens”.

Respecte a la violència de gènere:

Blaquer ha recordat que des del PSOE porten més de dos anys i mig demanant un Pacte d’Estat polític, social i institucional contra la violència de gènere “i ahir quan el PP és clar que ja no té majoria absoluta en la Càmera, va tirar endavant la creació d’una subcomissió en aquesta matèria”.

Blanquer conclou queles reivindicacions dels socialistes són clares i contundents, i no cessarem en l’obstinació de defensar-les i engegar-les per a revertir tots els aspectes negatius que el Partit Popular va impulsar”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *