foradia ivace

Ciudadanos proposa habilitar aparcaments en la zona de Torre de les Maçanes

• l'ús dels terrenys situats en la zona de darrere del carrer Sant Nicolau • que l'Ajuntament negocie amb l’Institut Valencià de la Vivenda (IVVSA).

Ciudadanos proposa l’ús dels terrenys situats en la zona de darrere del carrer Sant Nicolau, entre els carrers Torre de les Maçanes i Sor Elena Picurelli, com a aparcament de manera provisional, fins a afavorir l’estacionament en el Centre.

Per a açò la regidora de Ciudadanos, Maribel Sánchez, proposa que l’Ajuntament negocie amb l’Institut Valencià de la Vivenda (IVVSA) i la resta de propietaris dels terrenys.

Segons el Grup Municipal actualment nombrosos alcoians i persones que ens visiten d’altres llocs utilitzen, amb certa assiduïtat, aquesta zona com a aparcament per als seus vehicles, un espai no autoritzat legalment i en condicions inadequades, i fins i tot perilloses.

Es tracta d’un lloc molt abancalat, en molt mal estat, amb enormes sots i amb un tremend barranc en la seua part oest, amb notori perill. I l’Ajuntament no és responsable ni del manteniment ni de l’adequació d’aquest aparcament espontani i no regulat.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *