foradia subscriutegrat

Camilo Sesto plora d’emoció al seu homenatge

• Va realitzar quasi tot el discurs en valencià • “Els alcoians i jo som uno”, deia plorant d’emoció • Una de les seues cançons més emblemàtiques a cappella: “el meu cor és d'Alcoi”

camilo-plorant

L’esperat homenatge a l’artista alcoià més internacional ja s’ha donat. Hores després de signar el llibre d’Or d’Alcoi, al voltant de les 8:00 Camilo Sesto entrava al Teatre Calderón acompanyat de l’Alcalde, la Corporació municipal i els ujiers.

L’expectant públic, després d’escoltar a La Primitiva interpretar de manera meravellosa algunes de les cançons de l’artista, entre elles “Amor amar”, va gaudir d’una projecció de fotografies que sintetitzaven la vida artística de la celebritat.

Tot seguit, va arribar el moment dels discursos de l’Alcalde. En ell va destacar l’exaltació al valor artístic de Camilo, l’alcoià que més ha donat a conéixer el nom de la ciutat fora de la zona, a la resta de ciutats espanyoles i fora de les fronteres nacionals.

camilo-sestoA continuació, la donació dels reconeixements: l’Alcalde va fer els honors d’oferir a un Camilo Sesto emocionat la Medalla d’Or i el títol de Fill Predilecte de la ciutat.

sí que va realitzar quasi tot el discurs en valencià. “Els alcoians i jo som uno”, deia plorant d’emoció.”

És el moment de Camilo: va començar les seues paraules dient demanant disculpes al públic per no fer tot el discurs en valencià. Però finalment sí que va realitzar quasi tot el discurs en valencià. “Els alcoians i jo som uno”, deia plorant d’emoció. Després ha agraït a la ciutat d’Alcoi i als seus fans tot el que han fet per ell.

camilo-sesto-a-alcoi

Abans de finalitzar l’acte, redundant en les seues arrels alcoianes, el cantant ha fet gaudir al públic d’una de les seues cançons més emblemàtiques a cappella: “el meu cor és d’Alcoi”.

A la nit, l’acte ha tingut continuació amb Camilo en la Plaça de Dins, on s’han escoltat les seues cançons i ha tornat a interpretar a cappella alguna de les seues obres.

Font: redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *