lasarga ajualcoitel

Gala dels XIII Premis Joan Baptista Basset d’Acció Cultural del País Valencià

• Pep Albinyana, Premi Joan Baptista Basset a la trajectòria en promoció cultural i informació comarcal • Almudena Francés, Premi Joan Baptista Basset a la trajectòria artística i cultural • Grup de Danses Cardaors Premi Joan Baptista Basset a l'entitat compromesa amb la cultura i la tradició

foto-accio-cultural-grupal-guardonats

La tretzena edició dels Premis Joan Baptista Basset i l’entrega de la Distinció Empar Granell 2016 a l’Olleria, va tindre llov el darrer divendres 18 de novembre, organitzats per Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida. Acte al qual assistiren un centenar de persones entre amics i familiars de les persones i entitats guardonades; càrrecs públics de l’Olleria i socis i sòcies d’ACPV, entre elles Sandra Obiol, membre i representant de la junta directiva d’ACPV, qui va fer l’entrega de cada guardó.

Una nit molt especial on les paraules van omplir el restaurant i ens van omplir a tots i totes. Paraules de reconeixement i encoratjament per part de persones properes a Pep Albinyana, Premi Joan Baptista Basset a la trajectòria en promoció cultural i informació comarcal; Almudena Francés, Premi Joan Baptista Basset a la trajectòria artística i cultural; i al Grup de Danses Cardaors, Premi Joan Baptista Basset a l’entitat compromesa amb la cultura i la tradició.

També moltes paraules d’il·lusió i agraïment per part de les persones guardonades en aquests XIII Premis J.B. Basset i de M. Jesús Gomar, directora del CEIP Vicent Gironès, qui va recollir la Distinció Empar Granell 2016.

Per cloure aquest emotiu acte Toni Navarro i Manolo Pérez, membres del Grup de Danses Cardaors, van dedicar unes cobles a Empar Granell per tal d’homenatjar-la en aquest dia en que un premi duu el seu nom. A més, Almudena Francés  va tornar a encisar amb la seua veu, narrant una història que ens va fer reflexionar.

La junta gestora d’Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida queda molt satisfeta amb la participació en aquesta gala i agraeix molt la col·laboració de Pau Romero – Anmorsígol amb l’enregistrament dels vídeos de les entrevistes a les persones guardonades; la col·laboració de Salvador Mollà creant cadascuna de les escultures – guardons; i la de Joan Olivares, Jordi Oviedo i Carles Pascual que  presentaren amb emotives paraules a Pep Albinyana, Almudena Francés i Grup de Danses Cardaors respectivament abans de recollir el premi de la mà de Sandra Obiol.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *