foradia subscriutegrat

La Mancomunitat premia a les millors empreses i projectes emprenedors de l’Alcoià i el Comtat

• El criteri principal ha segut el seu caràcter innovador i la sostenibilitat mediambiental. • Una iniciativa que vol promoure el desenvolupament local, la promoció econòmica, així com fomentar la creació d’ocupació en les comarques.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha celebrat el VII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors per a premiar les millors empreses i millors projectes emprenedors, tenint com a criteri principal el seu caràcter innovador i la sostenibilitat mediambiental. Una iniciativa que vol promoure el desenvolupament local, la promoció econòmica i el desenvolupament empresarial, així com fomentar la creació d’ocupació en les comarques.

El guanyador del premi a la millor empresa, dotat amb dos mil euros, ha estat Domingo Pérez Herrera, de Banyeres de Mariola, amb l’empresa Inteligencia Climática, una consultoria de planificació i prevenció d’incendis forestal i ordenació del territori mediambiental. En la mateixa categoria, en la subcategoria de millor empresa eco-sostenible, la guardonada ha estat Alba Sanjuán Santonja, qui ha rebut mil cinc-cents euros per Herbetés, l’herbolari ecològic del Mercat de la Zona Nord d’Alcoi.

Pel que fa als premiats en la categoria a millor projecte emprenedor, el guanyador ha estat Mauro Sanz Silvestre, amb Ocasia, un servei de compres en Àsia dirigit a les empreses. En la mateixa categoria, han destacat també: Recox, candidatura presentada per José Miguel Galiano, com a projecte eco-sostenible; el projecte turístic Turnatur, de Vanessa Romá Beneyto i Hindu Mohamed; i Cor de Mariola, presentat per Eva Mª Peña, com a millor projecte agropecuari.

A la gala, celebrada a l’Alqueria d’Asnar, van assistir representants de la Mancomunitat i els ajuntaments que la integren, així com membres de les organitzacions col·laboradores en els premis: la Cambra de Comerç d’Alcoi, el CEEI i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. L’acte va estar presentat per Milagro Sellés i amenitzat per professors de l’Escola Comarcal de Música del Comtat, que enguany celebra el seu XX aniversari.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *