foradia elgrat

El Campament Reial ajudarà a Gormaget i al Centre Tomàs Llacer

• “Aquest any l’organitzàrem perquè no es desborde com l’any passat”. • Els donatius es dedicaran a dues entitats que treballen encomiablement amb xiquets d’atenció especial Gormaget i el CPEE Tomás Llacer. • Es podran trobar moltes sorpreses.

15267627_584520651754612_1226997033556009539_n

Aquest any es podrà tornar a visitar el Campament Reial a Alcoi. Així ho volen els Reigs Mags, que han col·laborat amb l’Associació Cultural Samarita perquè totes les xiquetes i xiquets que vulguen puguen veure com treballen.

Segons ens va comentar la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, en una entrevista que podeu llegir al periòdic El Gratis d’aquesta quinzena, l’any passa, que va ser el primer any que es va obrir al públic el Campament Reial a Alcoi es va desbordar de gent (al voltant de 12.000 persones en un matí), que va haver de fer grans cues, però “aquest any l’organitzàrem perquè no es desborde com l’any passat”.

campament-reial

Jaume Santamaria, president de l’Associació Samarita, en la mateixa línia, ha comentat que s’ha treballat durant tot l’any per tal de millorar. Hi haurà una parada única de bus, des de la plaça Al-Azraq. Es posaran a la venda 3500 entrades a través de la web entradasatucalcance.com i en l’oficina de Tourist Info, a partir del dilluns 5 de desembre.

L’objectiu del Campament Reial, segons comenta Raül Llopis, és, “a més de donar a conéixer a Alcoi com a Ciutat del Nadal, tindre un vessant solidari”.

Les entrades costaran 1 euro, un donatiu que es dedicarà a dues entitats que treballen encomiablement amb xiquets d’atenció especial Gormaget i el CPEE Tomás Llacer; a més s’acceptaran donatius per a la Creu Roja.

En el campament es podran trobar moltes sorpreses, entre elles: la Coral Polifònica Alcoiana, el Grup de Danses Carrascal, una xurreria que dedicarà part dels seus beneficis del dia a la causa…

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *