foradia cdturisme

Xerrada per reivindicar el tren Alcoi-Xàtiva-València

• Campanya: “és l’hora del tren: Per la millora de la línia Alcoi-Xàtiva-València”. • Hui a les 20 h al Centre Ovidi Montllor.

es-hora-del-tren

Xerrada informativa organitzada la Colla ecologista La Carrasca per tal de reivindicar la importància i millora del tren Alcoi-Xàtiva-València. L’acte es realitzarà a càrrec de Vicent Torres, doctor en economia amb una tesi doctoral sobre Polítiques de Transport i especialista en Plans de Mobilitat Urbana Sostenible. Hui a les 20 h al Centre Ovidi Montllor.

Aquesta serà la tercera i última de les activitats programades per a la campanya: “És l’hora del tren: Per la millora de la línia Alcoi-Xàtiva-València”.

Recordem que la primera activitat va ser una exposició presentada al mercat de Sant Roc: “30 anys de reivindicacions i de promeses incomplides”, de la Plataforma “Salvem el Tren”.

I la segona va ser una excursió en la qual a més de promoure l’ús del tren, es va voler reivindicar la importància que també té aquest mitjà per a l’ús excursionista, ja que permet l’aproximació als punts d’eixida i d’arribada de nombroses excursions per les nostres comarques, sense haver d’utilitzar els vehicles particulars.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *