foradia subscriutegrat

Campanya de Cáritas: “que aquest hivern ningú passe fred”

• Pal·liar manques en moltes famílies que pateixen el fred en aquesta època. • L'associació estarà acompanyada del Club d'Atletisme amb el qual està col·laborant

15196093_183953115400294_8001727978496605789_o

Del 8 a l’11 de desembre Cáritas estarà en la Glorieta, en la Fireta de Nadal, per a realitzar la seua campanya: “que aquest hivern ningú passe fred”. Una campanya que pretén pal·liar manques en moltes famílies que pateixen el fred en aquesta època.

L’objectiu de la campanya és, durant els dies que dura la Fireta, recaptar els diners necessaris per a poder comprar un camió de botelles de butà per a combatre la pobresa energètica.

Per a atendre a les persones que vulguen col·laborar, Cáritas establirà un estand. En paraules de l’associació “segur que amb la vostra col·laboració aconseguim complir el nostre objectiu”.

Tanmateix, l’associació estarà acompanyada del Club d’Atletisme amb el qual està col·laborant per a la recollida de material escolar i de joguets per a aconseguir que els xiquets de les famílies necessitades no perden la il·lusió i el dia dels Reis tinguen aqueix somriure i nervis que tenen la resta de xiquets.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *