foradia subscriutegrat

Vídeos per a promocionar Alcoi com a Ciutat del Nadal

• L’Ajuntament posa en marxa una iniciativa en la qual tots els ciutadans poden participar amb l’enviament de vídeos • Al clip deu aparèixer una frase lema que recalca el nadal alcoià com a únic i màgic • L’objectiu és reforçar la candidatura del Nadal per ser Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

L’Ajuntament segueix treballant per potenciar la imatge del nadal alcoià. Ahir es va fer pública una nova iniciativa que té com a objectiu reforçar la candidatura d’Alcoi Ciutat del Nadal per a ser Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

La proposta consisteix en que tots els alcoians i les alcoianes es graven amb els seus dispositius mòbils dient “La màgia del nadal es viu a Alcoi. Vine i disfruta d’ella. Alcoi, Ciutat del Nadal”. Els clips s’han d’enviar per correu electrònic a alcoiciutatdelnadal@gmail.com. Tots es pujaran a un canal de YouTube que ha sigut creat amb motiu de la iniciativa.

Des de l’Ajuntament s’han posat en contacte amb gent coneguda i referents de la ciutat com Isabel Clara Simó, Juli Mira, entre molts altres i ja es poden veure els seus vídeos a este canal, on també es penjaran tots els que s’envien.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *