foradia mediambient

Els pressupostos per al 2017 contemplen la creació d’una empresa pública

• 200.000 euros per a la constitució d’una empresa pública. • Guanyar Alcoi, de la qual va sortir la proposta, comenta que és molt bona notícia • Augmentar els llocs de treball mitjançant la contractació directa.

alcoi

Els pressupostos municipals del Govern d’Alcoi per al 2017 contemplen una inversió de 200.000 euros per a la constitució d’una empresa pública.

Empresa pública que, en paraules de l’Alcalde, tindrà la funció de “gestionar millor alguns dels serveis que actualment són gestionats per empreses i guanyar en flexibilitat i rapidesa de resposta”.

La plataforma municipal Guanyar Alcoi, de la qual va sortir la proposta, comenta que aquesta és molt bona notícia perquè l’empresa pública té per finalitat augmentar els llocs de treball mitjançant la contractació directa.

Amb l’empresa pública, l’Ajuntament tindrà un instrument de gestió prou flexible per a aconseguir els objectius d’agilitat, oferta laboral, millora i increment dels serveis públics i serveis d’Acció Social vinculats al Departament de Benestar Social i al Medi Ambient.

A més, amb l’empresa pública es podrien realitzar, afirma el regidor Cristian Santiago, Estudis Urbanístics de rehabilitació, millora, adequació de solars, lloguer social, i obres per a dotació de serveis i infraestructures urbanes o producció i explotació d’energies renovables“.

En definitiva, serà un instrument per a la promoció econòmica de la ciutat i, continua el regidor, podrà facilitar en un futur pròxim la recuperació, gestió i manteniment dels serveis bàsics com la Recollida de Brossa i Neteja Viària“.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *