foradia elgrat

Actes de formació a l’EASD Alcoi amb especialistes en animació

• El professor Juan Pedro Quilón impartirà el workshop “Storyboard per a animació” • L'Alcoià Rafel Bernabeu impartirà la xerrada "Pipeline d'animació 3D".

easdacoi

El Cicle Superior d’Animació de l’EASD Alcoi ha organitzat per al proper 16 i 20 de desembre dues importants ponències-worshops impartides per destacats especialistes al camp de l’animació i del storyboard.

El proper dimarts 20 de desembre, al taller d’animació de l’EASD, el professor Juan Pedro Quilón impartirà el workshopStoryboard per a animació”.

El professor Juan Pedro Quilón, docent a l’EASD i imparteix classe de creació de storyboards al Master d’Animació de la l’UPV, ha treballat per als estudis d’animació Truca, Primer Frame, Cartoon i Excalibur, realitzant tasques de producció, preproducció i fent storyboards, layouts o inclús supervisió de preproducció en les sèries “BugWatch” i “Cloudtrotters .

Per altra banda, l’Alcoià Rafel Bernabeu impartirà la xerrada “Pipeline d’animació 3D” a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Tindrà lloc el proper 16 de decembre, a les 11h. al Saló d’Actes.

Cal destacar que Rafel Bernabeu ha estudiat a l’UPV i ha fet un master d’Animació 3D en Primer Frame a València. Amb tan sols 29 anys, Bernabeu està en possessió d’un abundos i interessant currículum. Actualment desenvolupa la seua activitat professional a l’empresa Lightbox Animation Studios Ara mateix treballa en “Tadeo Jones 2″, que s’estrenarà el proper any 2017.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *