foradia subscriutegrat

Acte homenatge a Ovidi Montllor

Ontinyent celebrarà un acte d’homenatge a Ovidi Montllor el pròxim dijous 22 de gener. Es tracta d'una de les activitats organitzades pel Casal Jaume I Vall d'Albaida, que es realitza dintre de l'exposició "L'Ovidi", d'Antoni Miró.

Ovidi-MontllorLa Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara d’Ontinyent rendeix d’homenatge a Ovidi Montllor. L’acte tindrà lloc el pròxim dijous 22 de gener de ,a les 19 hores. La velada comptarà amb Núria Cadenes, autora de l’Ovidi (314), l’artista aicoià Antoni Miró i Jesús Barranco i Mara Vicent, que interpretaran i recitaran l’Ovidi. A més, hi haurà aportacions lliures i espontànies de les lletres i cançons de l’Ovidi.

Es tracta d’una de les activitats organitzades pel Casal Jaume I Vall d’Albaida, que es realitza dintre de l’exposició “L’Ovidi” d’Antoni Miró. L’exhibició comprèn prop d’una trentena d’obres d’estil pop on el rostre del músic és el protagonista de la major de les composicions.

La mostra es pot visitar actualment a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, la qual romandrà oberta fins al 30 de gener de 2015. L’horari de visites serà de dilluns a divendres de 10 a 1330 hores i de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *