foradia subscriutegrat

Les pluges augmenten l’aigua emmagatzemada de la comarca

• Revitalitzat un poc l’estat d’emmagatzemament de l’aigua de la comarca. • Uns nivells baixos comparats als dels anys precedents.

La imatge d’aquesta fotografia pertany al Barranc de l’Encantada, de Planes. Un paratge natural que, després de les recents pluges, es mostra desbordant d’aigua.

Aquest mateix estiu, l’aigua de la majoria d’embassaments de la comarca, incloent-hi el Barranc de l’Encantada, era escassa.

Han sigut les pluges de la setmana entre el dos i el nou de desembre les que han revitalitzat un poc l’estat d’emmagatzemament de l’aigua de la comarca.

En concret ha sigut el dia cinc de desembre el que més aigua ha deixat: 70 litres per metre quadrat segons l’estació meteorològica del Cercle Industrial d’Alcoi.

No obstant això, la manca de pluges dels darrers mesos i anys continua condicionant xifres baixes de l’aigua emmagatzemada de la província. Concretament ens situem amb 90 hectòmetres cúbics d’aigua emmagatzemada dels 315 disponibles, un 2857%, segons els servei embalses.net.

Uns nivells baixos comparats als dels anys precedents. La mateixa setmana de l’any passat ens situàvem amb 147 hectòmetres cúbics, un 4667%; i fa deu anys amb 136 hectòmetres cúbics, un 4312%.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *