lasarga mediamborganica

Empat de l’Alcoyano a Gava i el dimecres la Copa a Toledo

• La plantilla de l'Alcoyano tan sols li va poder brindar a Lionel Grau un empat, 1-1 a La Bòbila de Gavà • Dimecres al Salto del Caballo de Toledo i a partit únic l'Alcoyano a la Copa de Rei • Diumenge a les 19.00 hores amb la visita del Barça B

Gava Alcoyano buena

La plantilla de l’Alcoyano tan sols li va poder brindar a Lionel Grau un empat a La Bòbila de Gavà, que no deixa de ser un bon resultat. A la primera meitat no es va moure el marcador, en un període marcat pel fort calor que feia, mentre que a la represa, s’avançarien els catalans mitjança’n Boris que culminava una jugada d’estratègia dels blaugranes.

A partir d’ací va vindre la reacció dels de Seligrat, que no estava segut a la banqueta donat que estava sancionat, ocupant el seu lloc Josep Maria Ferrer, i com diem varen vindre els millors moments dels alcoianistes, que a més a més van vorer com el jugador de la pedrera Ángel López, viuria el seu debut somiat al marcar instants després d’entrar al partit; el jugador nascut a Sax però fet al juvenil de l’Alcoyano va rematar una bona arribada a la línia de fons per part de Gato.

A les acaballes amb un parell de bones jugades, una d’elles d’estratègia, hi hagueren pogut guanyar els blancs i blaus, però el marcador ja no es menejaria.

Per l’Alcoyano jugaren: Marc, Álvaro (Ängel López Min. 51), José, David Torres (Árques Min. 67), Mario, Fran Miranda, Gato, Barreda (Devesa Min. 79), Tomás, Ñíguez i Navarro.  GOLS: 1-0 Boris Min. 58 . 1-1 Ángel López Min. 76.

El Dimecres al Salto del Caballo de Toledo i a partit únic l’Alcoyano tindrà l’oportunitat de passar a tercera ronda de la Copa, campionat en el qual va quedar exento en primera ronda, el partit es juga a les 20.30 hores i serà l’últim en el qual Seligrat no podrà asseure’s a la banqueta.

Per últim ressenyar que el Diumenge a les 19.00 hores amb la visita d’un Barça B que conta els seus partits per victòries, els jugadors i el Collao en ple acomiadaran a Lionel Grau Mullor, un home al qual l’Alcoyano li deu molt; de segur que els de Seligrat voldran brindar-li la victòria que rebrà el bo de Lionel allà on estiga amb una copa de “Dom Pérignón”

 

Font: Joseca./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *