foradia subscriutegrat

Presentades les Beques IVACE en la Cambra de Comerç d’Alcoi

• Dues línies d'ajuda destinades a joves i emprenedors • Les Beques IVACE Exterior 2017 i les Beques IVACE Exportació i Ocupació 2017.

S’han presentat dues línies d’ajuda destinades a joves i emprenedors: les Beques IVACE Exterior 2017 i les Beques IVACE Exportació i Ocupació 2017.

La Beca IVACE Exterior persegueix la millora de la formació dels joves del País Valencià i la cerca de la paritat d’oportunitats entre home i dones amb la finalitat de fomentar el seu accés al mercat laboral afavorint així el seu empleabilidad, i de formar professionals qualificats especialitzats en internacionalització.

Per la seua banda, la Beca IVACE Exportació i Ocupació persegueix impulsar i facilitar l’accés al mercat laboral als joves del País Valencià a través de l’especialització en comerç exterior i en qualsevol altre àmbit relacionat amb la internacionalització de les empreses.

La sessió informativa ha anat dirigida a joves menors de 30 anys que siguen llicenciats o graduats universitaris. També ha anat dirigida a aquells joves tècnics d’FP de les famílies d’Administració, Gestió, Comerç i/o Màrqueting.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *