foradia pressupostparticipatiualcoi

Toni Francés: “Jordi Silvestre formarà part de l’equip de Govern a partir de maig”

• D’ell ha destacat els seus coneixements en educació, esport i medi ambient, la seua capacitat de treball i compromís social i amb el medi ambient, i el seu inconformisme • Per altra banda, l'equip de Govern del PSOE ha comunicat que dos dels seus membres ja no repetiran com a regidors

Així ho ha comunicat l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, en roda de premsa: l’activista i professor d’educació secundària Jordi Silvestre, “formarà part de l’equip de Govern a partir de març”. D’ell ha destacat els seus coneixements en educació, esport i medi ambient, la seua capacitat de treball i compromís social i amb el medi ambient, i el seu inconformisme “qualitat molt necessària en política, el que mou a transformar les coses”.

El PSOE ha incorporat a Silvestre, membre de diferents associacions en defensa del medi ambient, solidàries i esportives, en un dels primers llocs de seua llista electoral. El regidor d’Obres i Serveis ho ha presentat com “un enamorat d’Alcoi i del nostre entorn”.

Ell mateix s’ha descrit com una persona inquieta i treballadora, i ha comunicat que vol posar el seu coneiximent i energia de treball al servei de la ciutat. Ha fet menció a la seua vessant de crítica amb els polítics i, en aquest sentit, considera que, per la seua coherència, és moment de fer el pas a la incorporació a la política amb l’objectiu de canviar les coses: que és “un repte i una responsabilitat” i que li fa il·lusió treballar “per millorar la vida de la gent”.

Per altra banda, l’equip de Govern del PSOE aquests dies ha realitzat una roda de premsa per a comunicar que dos dels seus membres ja no repetiran com a regidors. Un d’ells és Manolo Gomicia, regidor de Territori i Ciutat Intel·ligent, a qui han acomiadat com un referent en polítiques locals innovadores, no a soles d’Alcoi, sinó de la província. L’altra persona és Aroa Mira, de qui han destacat el seu treball en l’àmbit dels serveis socials, que ha sigut molt intens i profitós, malgrat coincidir en l’etapa més crítica pel context de crisi econòmica i social.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *