foradia mediambient

El PP demanarà per tercera vegada l’elaboració del Reglament Orgànic Municipal

• El govern socialista d'Alcoi es va comprometre a l'elaboració d'un ROM • El Partit Popular demanarà (per tercera vegada) la seua redacció.

El Reglament Orgànic Municipal, ROM, és un instrument fonamental per a regular el funcionament orgànic de l’Ajuntament.

Aquest regula els drets i deures dels regidors, la composició i atribucions del Ple, de la Junta de Govern, de la Junta de portaveus i de les Comissions informatives i la relació dels veïns i veïnes amb l’Ajuntament.

Segons comunica el PP, el govern socialista d’Alcoi es va comprometre amb anterioritat a facilitar el calendari per a l’elaboració d’un ROM en un termini màxim de quinze dies, “un compromís que en l’actualitat no s’ha complit”.

Per açò, el Partit Popular demanarà (per tercera vegada) al Govern mitjançant prec un calendari de reunions per a la redacció del Reglament Orgànic Municipal.

“És una realitat que al govern municipal el molesta tenir una regulació que li marque l’ordre o el funcionament de les coses”, afirma el regidor del PP Edu Tormo.

Segons els populars, aquesta situació evidencia que “la transparència de la qual es vanaglorien els socialistes, és sol màrqueting”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *