foradia mediambient

Diferents punts de vista per a conéixer el nostre territori amb El Gratis

• Entre altres temes, aquesta edició tracta: l’impacte del sector tèxtil a la zona; el sector turístic hoteler i la seua relació amb el món laboral, els grans temes valencians de la mà d’Antonio Estany; els temes alcoians més candents des del punt de vista de Jordi Santonja; i Alcoi vist des de l’experiència internacional d’Ulises Villanueva.

Durant els últims anys el món de la premsa ha viscut una reconfiguració que encara no s’ha concretat. Els bancs han entrat a formar part de les direccions dels grans mitjans de comunicació. Internet ha portat noves oportunitats comunicatives.

Fruit, junt amb altres, d’aquests dos factors, hem vist com, en qüestió d’una dècada, molts mitjans en paper han decaigut. No ha sigut el cas d’El Gratis, per diversos motius: perquè és una publicació que es distribueix gratuïtament entre tots els comerços i empreses col·laboradors (que són centenars) dels pobles i municipis de les Comarques Centrals. I perquè ha sabut mantenir-se connectat a la realitat de l’entorn.

Per això, no podem menys que donar les gràcies a tots els nostres lectors i col·laboradors i recomanar-los que lligen aquesta primera edició de setembre. No a soles per a consultar les empreses i comerços de l’entorn que resoldran les seues necessitats. Sinó també per a conéixer la realitat del nostre entorn i contrastar els diferents punts de vista que proposem.

Entre altres temes, aquesta edició tracta: la fira Textil Home i l’impacte del sector tèxtil a la zona; el sector turístic hoteler i la seua relació amb el món laboral, els grans temes valencians de la mà d’Antonio Estany; els temes alcoians més candents des del punt de vista de Jordi Santonja; i Alcoi vist des de l’experiència internacional d’Ulises Villanueva, que està realitzant un viatge per tot el món.

Font: Rodrigo Paños./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *