foradia subscriutegrat

Benestar Social justifica que no es contracte una coordinadora per la dependència

• La subvenció a la qual fa referència Guanyar no era per a tindre més valoradors sinó per a un coordinador comarcal • "Portem més de 6 anys demostrant l'interés que tenim en dependència utilitzant la subvenció de Conselleria i justificant-la correctament sempre”

Guanyar Alcoi ha criticat recentment que la regidora de Benestar Social d’Alcoi haja deixat passar la contractació d’una avaluadora per a la dependència pagada amb fons autonòmics

La regidora de Benestar Social ha contestat que la subvenció a la qual fa referència Guanyar no era per a tindre més valoradors sinó per a un coordinador comarcal que hem de pagar nosaltres, explica Aroa Mira, regidora de Benestar.

Mira explica que “no acceptem haver de pagar aquesta persona i, per tant, conjuntament amb el Síndic dels Greuges i altres municipis, demanem les competències de valoració a la Conselleria. Va haver-hi damunt tantes queixes que en febrer, la Conselleria lleva el coordinador demostrant que aquesta subvenció no tenia ni cap ni peus”.

D’altra banda, afegeix la regidoria de Benestar, des de l’Ajuntament es va decidir fa setmanes, destinar recursos propis per a contractar un nou valorador amb experiència durant 3 mesos per donar suport als tres tècnics actuals. A més, es formarà a tot el departament en dependència per a garantir cobrir les baixes o les absències dels tècnics de dependència.

Mira explica: “en el tema de dependència, cal explicar que des del 2010, l’Ajuntament d’Alcoi ha destinat tres tècnics per a tasques de dependència. Tres tècnics en exclusiva per a aquest servei, ja que molts altres ajuntaments, el personal de valoració de dependència també fa altres serveis. Portem més de 6 anys demostrant l’interés que tenim en dependència utilitzant la subvenció de Conselleria i justificant-la correctament sempre”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *