foradia subscriutegrat

Guanyar demana responsabilitats polítiques per la mala gestió dels Jutjats

• Balafiament continu de 3'8 milions de tots els veïns i veïnes • Responsables directes: Miguel Peralta, Jorge Sedano i Rafael Sanus. • Un tema que s'ha de solucionar

La gestió dels Jutjats ha suposat un balafiament continu de diners de tots els veïns i veïnes d’Alcoi, diners que hauria d’haver pagat la Generalitat Valenciana i que suposen 3’8 M d’euros aproximadament, és primer que recalca la plataforma municipal.

Fruit d’una mala gestió de la qual assenyalen com a responsables directes a: Miguel Peralta (antic Conseller de Justícia) Jorge Sedano (exalcalde) i Rafael Sanus com (exregidor de Règim Jurídic).

Estefania Blanes, regidora de la plataforma, demana serietat en aquest tema perquè “el Govern Municipal del PSOE sembla que continua per la senda que Sedano i Peralta van encetar“.

I seguidament apel·la a l’Alcalde, Toni Francés, i l’actual regidora de Turisme, Lorena Zamoranopensen demanar responsabilitats polítiques i patrimonials als causants d’aquest despropòsit? Què és del Toni Francés que al 2011 considerava il·legal aquesta obra i demanava responsabilitats polítiques i que ara ni tans sols qüestiona? Tant li déu a Sedano i companyia?.

Cal afegir que en febrer del 2016 es va anunciar que el trasllat dels Jutjats d’Alcoi es realitzarien entre maig i juny. En setembre Guanyar Alcoi ja va denunciar públicament els incompliments del Govern amb els terminis. I durant aquests dies “de nou, anuncien que el trasllat es realitzarà l’any que ve”.

Més de mig any després no n’hi ha data ni solució a aquest problema.

La plataforma Guanyar, per últim, recorda que “la majoria dels treballadors dels Jutjats actuals estan en contra del trasllat i aquest és un tema que s’ha de solucionar“.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *