foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi, Xàtiva i Bocairent, destins turístics recomanats per una web especialitzada dels Estats Units

• Alcoi, Xàtiva, Bocairent i Dénia són algunes de les 10 destinacions turístiques del territori valencià que es recomanen • L’article destaca aquestes localitats com a destins turístics d’interés per la seua història, geografia, paratge, art i gastronomia.

Alcoi, Xàtiva, Bocairent i Dénia són algunes de les 10 destinacions turístiques del territori valencià que es recomanen en una web especialitzada dels Estats Units. En concret, apareixen en l’article ‘10 Things to Do in Spain’s Valencia Region’, del portal digital Johnnyjet.com, que compta amb 161.085 visitants al mes. L’article destaca aquestes localitats com a destins turístics d’interés per la seua història, geografia, paratge, art i gastronomia.

D’Alcoi es presenta com a principal atractiu el seu passat industrial, el seu cementeri i l’art modernista dels diferents edificis, però també el seu paratge natural, amb la Font Roja i la Serra de Mariola.

El Castell és l’atractiu fonamental de Xàtiva, segons l’article. Però també es remarca la història del municipi, amb la presència dels ibers i romans, així com el llinatge dels Borja.

De Bocairent es destaca l’empremta que va deixar al llarg de la història la comunitat àrab, entre altres. I pel que fa a Dénia, es destaca la seua activitat cultural i gastronòmica.

La producció d’articles com aquest i la promoció turística dels municipis que apareixen en ells està relacionada amb el ‘press trip’ que va organitzar recentment Costa Blanca, Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña a través de l’oficina espanyola de turisme de Nova York. Una acció que va facilitar la visita de periodistes als municipis perquè pogueren conéixer de primera mà els seus atractius turístics.

Aquest tipus d’accions incloses en el pla de màrqueting i accions promocionals de la Regidoria de Turisme són fonamentals per a posicionar la destinació als països emissors i servir de reclam turístic per a generar noves visites a la ciutat, a més són una forma de trencar l’estacionalitat turística, ja que donen a conéixer elements que es poden visitar al llarg de tot l’any”, remarca la regidora de Turisme d’Alcoi, Lorena Zamorano.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *