Foradia ajualcoitel

Emotiva visita de Sant Nicolau als carrers d’Alcoi

• Sant Nicolau a lloms d'un cavall blanc i amb la seua burreta Molina, carregada de monedes de xocolata • De nou Sant Nicolau va visitar els carrers de la nostra ciutat.

La nit del passat Divendres Sant Nicolau a lloms d’un cavall blanc i amb la seua burreta Molina, carregada de monedes de xocolata, va arribar a la zona de l’eixample d’Alcoi, acompanyat d’un seguici d’àngels i escolans. Els esperava el Grup de danses Sant Jordi que obria un xicotet recorregut amb molts xiquets que pujaven a rebre una besada del Papa Noel i alguns li lliuraven la carta per a rebre els seus desitjos l’endemà.

La comitiva va iniciar el seu passeig just en l’Associació de veïns d’Eixample-Benisaidó, en Isabel La Catòlica, per a seguir per la Calle Cid i finalitzar pujant el Carrer Alzamora per a acabar sent rebut per D. José Gregorio Villalobos, rector de la Parròquia del Salvador. Tant el seguici com totes les persones van passar a l’església, on el rector va explicar la història de Sant Nicolau, que era un bisbe molt solidari que celebra el seu sant el 6 de Desembre.

De nou Sant Nicolau va visitar els carrers de la nostra ciutat i Alcoi va gaudir de la seua visita. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, la Pastoral de l’Alegria de la Parròquia El Salvador, el Grup de Danses Sant Jordi i l’Associació de Veïns Eixample-Benisaido.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *