Foradia ajualcoitel

València Turisme prepara Fitur 2017

• Turisme actiu, cultural i gastronòmic • La diputada de Turisme Pilar Moncho, destaca la importància de “concórrer units i amb un mateix objectiu” al certamen “perquè junts som millors i més competitius”

El Patronat de Turisme ha celebrat una primera reunió per a analitzar la participació de les destinacions de les comarques valencianes en la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR 2017), que se celebrarà del 18 al 22 de gener a Madrid.

València Turisme acudeix a Fitur 2017 amb una aposta pels productes de turisme actiu, cultural i gastronòmic. Una oportunitat per a mostrar els recursos locals, tant d’interior com de costa, per a oferir nous productes turístics.

La diputada ha incidit en combatre l’estacionalidad turística, “potser nostra major feblesa- ha manifestat-, aprofitant l’excel·lent conjuntura del turisme internacional i fidelizar, així, nous visitants”.

Moncho ha agraït la participació dels representants locals en la trobada, al mateix temps que ha destacat la importància de “concórrer units i amb un mateix objectiu” al certamen, “perquè junts som millors i més competitius, i la col·laboració és l’ingredient fonamental per a crear sinergies realment efectives en el sector”.

A més, el Patronat de Turisme treballa en coordinació amb l’Agència Valenciana del Turisme (AVT) per a unificar criteris en l’oferta de la destinació turística valencià, en una aposta clara en aquesta edició per la promoció i comercialització dels productes turístics del territori.

 

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *