foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia tanca el pont de maig amb un 90% d’ocupació hotelera

El municipi de la Safor estarà present a la Fira de Turisme de Bilbao celebrada del 6 al 8 de maig

Les previsions d’ocupació a la platja de Gandia per a aquest pont de maig s’han complit com cal. Els visitants d’algunes comunitats autònomes que gaudeixen de dies festius han aprofitat els dies per a visitar el municipi de la Safor. Les xifres d’ocupació hotelera han estat sobre el 90%, unes dades que confirmen la bona línia mostrada en Setmana Santa i la setmana de Pasqua.

Amb vistes en aquest pont de maig, el departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia va organitzar una sèrie d’activitats per a dinamitzar la platja, com el concert “Sona la Arena” o algunes activitats infantils. El regidor de Turisme ja va destacar anteriorment que les previsions per a Gandia eren molt bones. “Esperem un pont magnífic i possiblement de rècord. Aquest pont quadra molt bé amb la nostra destinació perquè afecta el nostre principal públic”, va afirmar Vicent Mascarell.

Per altra banda, Gandia participarà els propers 4 i 5 de maig als workshops organitzats per València Turisme a Sant Sebastià i Bilbao. Tal com destaquen en l’Ajuntament, els mitjans de comunicació i les agències de viatge més mediàtiques de les províncies de Guipúscoa i Biscaia estaran presents a l’esdeveniment.

A més a més, a la Fira de Turisme de Bilbao que tindrà lloc del 6 al 8 de maig, Gandia també hi estarà present. En aquesta 43 edició de la fira s’espera una assistència d’unes 70.000 persones. El Departament de Turisme ha destacat que “la Fira de Turisme de Bilbao suposa el tercer emissor de turistes per a Gandia que buscarà reafirmar-se com una destinació segura i de qualitat, de la qual es pot gaudir els 365 dies a l’any”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *