foradia cdturisme

Aprovat el projecte per enjardinar el solar del Forn Morú

• El pressupost que marca el projecte és de més de 46.000 euros • El projecte preveu crear una zona de descans.

La Junta de Govern ha aprovat recentment el projecte d’execució d’obres d’adequació i millora d’un solar com a espai públic enjardinat entre els carrers de Sant Joan, Barbacana, Sant Josep i Tio Caram, al centre històric de la ciutat.

En total, el pressupost que marca el projecte és de més de 46.000 euros, i el termini per a executar l’obra estaria situat en dos mesos.

Necessitem recuperar aquesta part de la ciutat, per tant, anem a actuar per a millorar el aspecte d’aquest solar”, destaca el regidor de Territori i Ciutat Intel·ligent, Manolo Gomicia.

El solar és conegut també per el forn morú que hi ha en la seua àrea. El projecte defineix la recuperació d’aquest forn de rajoles, consolidació del mateix i vallat per a la seua protecció.

L’adequació i ús provisional d’aquest solar al casc urbà permetrà evitar que la zona es degrade i que es puga portar a terme, en un futur, la seua finalitat urbanística prevista: construcció per a ús residencial.

El projecte preveu crear una zona de descans creant-se una plataforma per a ús de vianants des del carrer Sant Joan i l’ampliació de la vorera del carrer del Tio Caram.

La resta del àrea es destinarà a jardí a mode de filtres verds tenint en compte, sempre, el caràcter provisional de la mateixa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *