foradia cdturisme

El govern del PP “està esgotat, i a més, acorralat pels escàndols”

• Els socialistes han presentat una alternativa als Pressupostos amb la intenció "d'enfortir els serveis públics, l'Estat de benestar i per a la vertebració territorial" • Pel que es refereix a les comarques de l'Alcoià i El Comtat, han inclòs esmenes per valor d'11,7 milions d'euros


El govern del PP “està esgotat, i a més, acorralat pels escàndols”. Ho afirma la diputada socialista Patricia Blanquer, després d’analitzar i esmenar els Pressupostos Generals de l’Estat 2018.

Les mesures que s’anuncien són a curt termini, són pegats i estan convertint els drets dels ciutadans com a meres mercaderies de negociació”, analitza la diputada alcoiana.

Per aquest motiu, els socialistes han presentat una alternativa als Pressupostos amb la intenció “d’enfortir els serveis públics, l’Estat de benestar i per a la vertebració territorial“. Ho han fet la diputada junt amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, el secretari local de l’agrupació d’Alcoi Jordi Martínez i el secretari comarcal de La Muntanya, Rafa Briet.

En concret han presentat una esmena a la totalitat i prop de 2000 esmenes parcials que s’agrupen entorn de la modernització productiva de l’economia espanyola, lluita contra les desigualtats i per la redistribució.

Pel que es refereix a les comarques de l’Alcoià i El Comtat, han inclòs esmenes per valor d’11,7 milions d’euros. El focus ho posen principalment en infraestructures ferroviàries i de carreteres. Destaca una partida d’1.203.000 € per a la cessió de titularitat del tram de la N-340 a l’Ajuntament d’Alcoi. I una altra per a condicionar el tram d’aquesta carretera entre Cocentaina i Muro per un valor d’1 milió d’euros.

Altres partides concretes són: el projecte de modernització del tren, per 6 milions d’euros i del projecte de canalització del riu al seu pas entre els ponts de València i Cadiseño a Alcoi, per valor d’1,5 milions d’euros.

Així mateix, han inclòs la disposició per a avançar en la via verda d’Alcoi – Gandia, 4 milions d’euros per al Pla de Desenvolupament Rural Serra d’Aitana i, mesures tant per a evitar la despoblació de les zones de muntanya.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *