Foradia ajualcoitel

Un total de 7.649 famílies beneficiàries del programa Xarxa de Llibres

• Les famílies han rebut els diners als seus comptes • Els centres educatius eren els responsables de verificar el bon estat dels textos.

La segona part del programa de la Generalitat, Xarxa Llibres, s’ha fet ja efectiu i les famílies han rebut els diners als seus comptes. Sumant les 4.800 de la primera fase són en total 7.649 les famílies beneficiàries del programa.

La segona fase consistia en la tornada dels llibres de text en bon estat al finalitzar el curs al juny per a crear bancs de llibres en els diferents centres educatius. La quantia total d’aquesta fase és de 233.860 euros.

Els centres educatius eren els responsables de verificar el bon estat dels textos i enviar-ho a la Generalitat a través d’un programa informàtic.

La subvenció era per part de tres administracions (Generalitat, Diputació i Ajuntament), i que els diners que abonava l’Ajuntament estaven disponibles des de feia mesos, malgrat tot, no es podia fer el pagament perquè no havien arribat les altres parts.

Alberto Belda, edil delegat d’educació, explica que l’Ajuntament encara està a l’espera de la confirmació dels diners de la Diputació. Lamenta que “aquesta mala gestió per part de Diputació comença ja a ser habitual”.

Font: Redacció./


artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *