foradia elgrat

L’Ajuntament d’Alcoi ha contractat més de 400 persones desocupades durant els últims tres anys

• Comencen a treballar 18 desocupades majors de 30 anys a l’Ajuntament d’Alcoi • "Portem una legislatura on l’aposta per l’ocupació per part d’aquest Govern ha sigut prioritària", comenta l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés

Comencen a treballar 18 desocupades majors de 30 anys a l’Ajuntament d’Alcoi. Ho fan a través de dues subvencions, de la Generalitat Valenciana, dins del programa ‘Avalem Experiència’.

Amb aquestes noves incorporacions han sigut més de 400 les persones contractades per l’Ajuntament durant els últims 3 anys, a través de subvencions i de recursos propis, aconseguint també formació i experiència especialitzada que els servirà per a futures oportunitats laborals.

El primer dels dos programes ‘Avalem Experiència’ compta amb un pressupost de 144.543 € que permeten contractar a 10 persones desocupades majors de 30 anys durant 6 mesos a jornada completa. Els perfils d’aquests treballadors són: 8 oficials de jardineria; 8 oficials electricistes; 8 oficials d’obra; 2 tècnics informàtics i 2 educadors socials. Tots ells portaran a terme diferents tasques centrades a millorar la ciutat, com el manteniment dels carrers i parcs de la ciutat d’Alcoi.

El segon programa inclou un pressupost de 126.512 € per contractar a 8 persones desocupades de llarga durada. El contracte és de 6 mesos a jornada completa. Els perfils són els següents: 1 llicenciat en Ciències Ambientals, 1 enginyer tècnic químic, 1 enginyer tècnic forestal, 2 oficials de jardineria, 1 C.F. informàtica i 1 C.F. Disseny Gràfic. Entre els treballs dels contractats consten: un projecte d’educació ciutadana per a la separació de residus; prevenció d’incendis; control, estandardització d’alarmes i programa de gestió informàtica aplicada a la seguretat; i digitalització, tractament i conservació de l’Arxiu Municipal.

“Portem una legislatura on l’aposta per l’ocupació per part d’aquest Govern ha sigut prioritària”, comenta l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, “mai s’havien realitzat tantes i tan variades contractacions, incloent-hi a més a més a personal qualificat ni s’havien dedicat més de 5 milions d’euros a donar oportunitats laborals a les persones. Som una de les ciutats que més subvencions ha rebut de la Generalitat en aquest tema i que més persones ha pogut contractar als últims anys tenint en compte totes les franges d’edat”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *