foradia subscriutegrat

Unitat Popular convoca una assemblea dimarts 17 novembre

• Unitat Popular convoca una assemblea el proper dimarts 17 de novembre a les 19,30 a la UNESCO d'Alcoi • La candidatura d'Alberto Garzón on es presenta EU en confluència • Per Alacant David Rodríguez Fernández és el cap de llista i la número dos és l'activista Eli Aleix Pérez • El pròxim dissabte 21 Novembre Jornades Programàtiques d'Unitat Popular a Alcoi

garzon unitat popular alcoi

Unitat Popular, la candidatura d’Alberto Garzón on es presenta EU en confluència amb altres organitzacions i ciutadans d’esquerres, farà aquest dimarts dia 17 de novembre un acte públic on es debatran els punts programàtics d’aquesta formació i la preparació de la campanya electoral per a les eleccions generals del 20 de desembre.

La formació encapçalada per Alberto Garzón ha elaborat les seues candidatures per a la circumscripció d’Alacant amb unes primàries obertes a la ciutadania, on, a més a més, s’ha aplicat la igualtat de gènere, la pluralitat i la representació comarcal, tenint com a resultat una candidatura “cremallera” amb la presència per igual d’homes i de dones, la presència de totes les formacions confluents i amb representants de totes les comarques del sud del País Valencià.

Per Alacant David Rodríguez Fernández de la Marina Baixa, Professor d’Educació Física i sindicalista de la STEPV, és el cap de llista. La número dos és Eli Aleix Pérez de l’Alcoià-Comtat-Foia de Castalla, activista de les Marxes de la Dignitat i de la Plataforma en Defensa de la Llei de la Dependència.

Unitat Popular es presenta amb un projecte rupturista amb el règim de retallades socials que ha dut a la misèria a la gran majoria de ciutadans i ciutadanes, i amb propostes alternatives per exercir la democràcia real i fer un nou Estat des de la base de l’ecologisme, el feminisme i el republicanisme.

L’assemblea també servirà per organitzar les Jornades Programàtiques d’Unitat Popular que tindràn lloc a Alcoi el pròxim dissabte dia 21 de Novembre i que serà el punt de partida de la formació per encetar la precampanya.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *