foradia ivace

Èxit del nou format del Cap d’Any Alcoià

• La Plaça va esclatar i la festa va continuar • El nou format va funcionar.

Minuts abans d’acabar 2016, Alcoi va apagar les llums per a rebre les 12 campanades, que van sonar com és tradicional des del Campanar mentre una Plaça amb molta gent esperava expectant el nou format que s’havia anunciat des de l’Ajuntament per a la festa de Cap d’Any.

Quan el Campanar va acabar de sonar, les llums de la façana de l’Ajuntament al ritme de la música van començar a il·luminar-se, així com la Plaça mentre milers de bengales de serpentines donaven la benvinguda al nou any.

La Plaça va esclatar i la festa va continuar amb llum i música fins ben entrada la matinada amb un ambient fantàstic.

Era necessari fer canvis, i aprofitar el costum dels últims anys d’anar a la Plaça per rebre l’any, per donar-li una imatge més moderna, afirma el regidor de Festes, Raül Llopis: “crec que no hem defraudat, cal destacar el comportament exemplar de tots, els que treballaven i els que es divertien”.

Llopis, assegura que el nou format va funcionar, que ha tingut molt bona acollida i que el boca-orella funcionarà: “en propers anys, podem atraure a molta gent de fora de la ciutat”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Una resposta de Èxit del nou format del Cap d’Any Alcoià

  1. Rocio ha dit:

    molta gent s’ha queixat enguany de la música… del “pum-pum eixe” en totes les cançons (hasta les de camilo) les persones majors no ens agrada eixa soroll del bakalao i si l’any que ve no posen música més uapeta, com altres anys, deixarem d’anar a la plaça…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *